Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu
Élelmiszerbiztonság (HACCP...)
A biztonságosan fogyasztható élelmiszer, az élelmiszerbiztonság már alapvető elvárás nem csak hazánkban, az egész világon, a jó minőségű termékek hozzájárulnak egy cég versenyképességéhez és sokszor piaci fennmaradásához.
Magyarország EU-s tagsága óta itthon minden élelmiszer-vállalkozó számára kötelező a HACCP rendszer kiépítése és működtetése.
Amennyiben Ön olyan egységet üzemeltet ahol:
- élelmiszer előállítás,
- élelmiszer felhasználás,
- élelmiszer forgalmazás,
- élelmiszer raktározás,
- élelmiszer értékesítés
történik, munkatársaink az alábbiakban tudnak hathatós segítséget nyújtani:
HACCP rendszer kiépítése - cégre szabottan, minimális papírmunkával, jogszabályoknak megfelelően.
Kötelező oktatások megtartása - éves oktatás a vezetőség és munkatársak részére.
HACCP felülvizsgálat - a kialakított rendszert bizonyos időközönként kötelez felülvizsgálni.
HACCP átalakítás, cégre szabás - elavult, új tevékenység, új telephely van? A HACCP dokumentációt ennek megfelelően módosítani kell.
Segítünk, hogy a HACCP ne egy papírgyár, hanem a napi rutinba beépíthető, minimális plusz munkával járó, "büntetésmentes" rendszer legyen.
Itt az utolsó óriási lehetőség! |
egy munkanapon belül válaszolunk!