A Tenderek Háza Pályázati Központ 100 %-os visszafizetési garanciát vállal az elkészített pályázatokra!

Szolgáltatások Bemutatkozás Keresés az oldalon Szavazás Fórum Pályázatírás Témakörök Hírek informatika Partnerek


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Milyen pályázatokat látna szívesen 2014-ben? Pályázat 2014-2020
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Pályázatírás felsőfokon garanciával

A pályázat készítése sokkal sikeresebb, amennyiben teljes projekt menedzsment csatlakozik hozzá, azonban kivételes esetekben cégünk vállalja egy-egy pályázat szakmai elkészítését is. Ehhez szükségünk van a fejlesztési elképzeléseire, cége alapadataira. Irodánkban az adott pályázattal kapcsolatos megbeszélésre és a szerződés aláírására kerül sor (Ez körülbelül 1 órát vesz igénybe). Majd következik az adatbegyűjtés (itt szükségünk lesz a következőkre: mérleg, főkönyv, cégkivonat, néhány pályázat esetén még a megvásárolandó eszköz vagy eszközök árjegyzéke, begyűjtött árajánlatok stb.) Ezután egyik szakemberünk elkészíti a pályázatát. Önnek pedig semmi más feladata nem lesz, mint az elkészült pályázatot aláírni. Az adott szolgáltatáshoz elkészült dokumentumokat leadjuk az illetékes hatósághoz. Erről Ön tájékoztatást fog kapni.

 

Mennyibe kerül a pályázatírás szolgáltatásunk?

Ahány vállalkozás, annyi féle fejlesztési igény. Éppen ezért árat csak akkor tudunk adni, ha ismerjük az elképzeléseit. Kérjük, hogy töltse ki a jogosultságvizsgálati lapot, amelyből megtudhatja, hogy cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak, vagy pedig hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon és a fejlesztési igényeinek meghatározása után adunk Önnek a cégére szabott ajánlatot.

100% garancia

Ahogy említettük, minden pályázatot és a hozzá kapcsolódó munkát úgy végezzük el, mintha a saját cégünknek készítenénk. Ezek után pedig természetes, hogy a munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

Hogyan kérheti a pályázatírás szolgáltatásunkat?

Töltse ki ezt a kérdőívet, majd kattintson a lap alján található "ELKÜLD" gombra. Ennek a kérdőívnek a kitöltése és elküldése még nem jelent megrendelést, csak felmérés jellegű. Segít nekünk megismerni vállalkozását. Ha a kérdőív végén megadja telefonszámát, akkor a kérdőív elemzése után felhívjunk Önt, egyeztessünk a további együttműködésről. Ha pedig további kérdései lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon.

 

Kiemelt információk és aktualitások


Októberben indulnak a közkedvelt pályázatok

Kérdésre válaszolva Csepreghy arról beszélt, hogy az imént bejelentett 9 fajta pályázat kiírása az október 6-át követő napokra várható és ezeken kívül a kormány további pályázatok kiírásáró...


További hirek
Célterület

bizonyos pályázati konstrukciók esetében lehetséges többféle típusú tevékenység egyidejű megvalósítása is (pl. eszközbeszerzés, Információs technológia-fejlesztés). Ilyen esetben a célterültet kifejezés az egyes tevékenységtípusok megjelölésére, egymástól való elválasztására szolgál.


Összes szakszó