Napokon belül jöhetnek az uniós pályázatok

 Napokon belül jöhetnek az uniós pályázatok

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Napokon belül jöhetnek az uniós pályázatok

2014-09-11 Szerző: admin Forrás: portfolio.hu

Cikk ajánlása Cikk myomtatása

napokon belül

A Partnerségi Megállapodás végére ma pont kerül, most az Operatív Programok véglegesítése a következő fontos feladat, és ezzel párhuzamosan “a konkrét pályázati kiírások megjelenése szeptember második felében várhat, előre láthatóan eszközbeszerzés és telephelyfejlesztés témában" - emelte ki rövid közleményében a K&H Bank Kkv marketing főosztály vezetője.

Az EU-forrásokról, pontosabban a 2014-2020-as ciklus kilátásairól egy külön szekció szól majd az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum keretében. További részletek:

Németh László emlékeztet arra, hogy a Partnerségi Megállapodás keretében az Európai Unió a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban összesen 21,9 milliárd eurónyi beruházási, további 3,45 milliárd eurónyi mezőgazdasági, valamint 39 millió eurónyi halászati támogatást kap. Ezen felül további mintegy 9 milliárd eurónyi közvetlen (mezőgazdasági) támogatással, illetve a magyar társfinanszírozással is számolni lehet a fejlesztési ciklus során.

A főosztályvezető a Partnerségi Megállapodás mai budapesti ünnepélyes átadása kapcsán megjegyzi: "Ezt követően, de még szeptemberben várható a konkrét intézkedéseket meghatározó operatív programok elfogadása, amelyeknek előzetes egyeztetése a nyár folyamán már megtörtént. Az elfogadott operatív programok megjelenése pedig tulajdonképp az utolsó mérföldkő, amelyet a vállalkozások számára legfontosabb lépés, azaz a pályázati felhívások megjelenése követ. Az első felhívások megjelenése így 2014. szeptember második felére várható, amelyek előre láthatóan eszközbeszerzés és telephelyfejlesztés típusú pályázatok lesznek".

Küld el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Nagyvállalat

Minden gazdálkodó szervezet, amely a 800/2008/EK rendelet 1. sz. melléklete értelmében nem minősül kis- és középvállalkozásnak.


Összes szakszó