Beszámolók elkészítése

 Beszámolók elkészítése

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Beszámolók elkészítése

Miért, és mikor kell beszámolót készíteni egy pályázathoz?

A pályázat megnyerése nem jelenti egy pályázatíró cég számára munkájának végét, SŐT!  Az ügyfél számára a pályázat megnyerése után a legfontosabb a pályázaton elnyert összeg mielőbbi átvezetése a bankszámlájára. Hiszen ezt az összeget egyéb beruházásokból kell elvenni, amely halogatása akár vissza is vethet egy vállalkozást. A megfelelő beszámoló kötelezettség a projekt befejezése után sem ér véget. Beszámolókat az alábbi típusokra bonthatjuk:

  • Projekt lebonyolítása során szükséges időközi jelentések
  • Projekt befejezését, teljes lebonyolítását igazoló jelentések
  • Projekt utáni fenntartási kötelezettség igazolását szolgáló jelentések

A projekt menedzsment szerződésünk részét képezik a beszámolók elkészítése, irányító hatósághoz való benyújtása.p>

Természetesen ha egy régebbi pályázattal kapcsolatosan ebben a stádiumban merül fel az igény új projekt manager cégre, akkor szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Mennyibe kerül a beszámolók elkészítése szolgáltatásunk?

Ahány vállalkozás, annyi féle fejlesztési igény. Éppen ezért árat csak akkor tudunk adni, ha ismerjük az elképzeléseit. Kérjük, hogy töltse ki a jogosultságvizsgálati lapot, amelyből megtudhatja, hogy cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak, vagy pedig hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon és a fejlesztési igényeinek meghatározása után adunk Önnek a cégére szabott ajánlatot.

100% garancia

Ahogy említettük, minden pályázatot és a hozzá kapcsolódó munkát úgy végezzük el, mintha a saját cégünknek készítenénk. Ezek után pedig természetes, hogy a munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

Hogyan kérheti a projekt menedzsment szolgáltatásunkat?

Töltse ki ezt a kérdőívet, majd kattintson a lap alján található "ELKÜLD" gombra. Ennek a kérdőívnek a kitöltése és elküldése még nem jelent megrendelést, csak felmérés jellegű. Segít nekünk megismerni vállalkozását. Ha a kérdőív végén megadja telefonszámát, akkor a kérdőív elemzése után felhívjunk Önt, egyeztessünk a további együttműködésről. Ha pedig további kérdései lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon.

 

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
KEHOP

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) célja, hogy a magas hozzáadott értékű termelésre és a foglalkoztatás bővülésére épülő gazdasági növekedés az emberi élet és a környezeti elemek – hosszú távú változásokat is figyelembe vevő – védelmével összhangban valósuljon meg.


Összes szakszó