Pályázatkészítés hatékonyan - A nyertes pályázat lépései

 Hogyan nyerjünk pályázatot és hogy jussunk hozzá az elnyert összeghez? A pályázatírás lépései

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

A nyertes pályázat lépései (pályázat készítés, projekt lebonyolítás)

Szakértő csapatunk a pályázat készítés minden területén otthonosan mozog, nem hátrál meg semmilyen kihívás elől. Ilyen pályázatíró céget keres? Akkor jó helyen jár.

Pályázataink sikerességi aránya 90% feletti, mely szolgáltatásaink széles skálájának, ügyfeleinkkel történő maximális odafigyelésnek, a megfelelő kommunikációnak, pályázatíróink elhivatottságának köszönhető.

Szolgáltatásaink a teljes pályázat készítési folyamat vertikumát kínálják, a pályázat kiválasztásától kezdődően a pályázat megírása, projekt lebonyolításának adminisztrációján keresztül a támogatási összeg lehívásáig, sőt azon túlmenően az utólagos adminisztráció, és újabb fejlesztési célokhoz való összegek kereséséig.

Hogyan lesz az Ön pályázatából nyertes pályázat, és hogyan jut a pénzhez?

 1. Az első és legfontosabb lépés, hogy ha kitölti és visszaküldi a "Van-e esélye pályázni?" kérdőívet, akkor kiderül, hogy cége alkalmas-e pályázásra. Így biztosan tudható, hogy az Ön cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak.
 2. Ha a kérdőív alapján szakembereink azt mondják, hogy vállalkozása alkalmas támogatás igénylésére, akkor az 1 órás személyes ingyenes konzultáció keretében segítünk Önnek kiválasztani, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak a fejlesztési igényeinek megvalósításához. Természetesen a beszélgetés során minden felmerülő kérdését megválaszolja szakértőnk.

Ezután irodánkban, vagy ha szeretné, akkor Önnél megtörténik a megrendelt szolgáltatással (pályázatírás, vállalkozásfejlesztési hitel, szolgáltatás-csomagjaink, stb.) kapcsolatos megbeszélés és a szerződés aláírása (Ez körülbelül 1 órát vesz igénybe).

 1. Majd következik az adatbegyűjtés (itt szükségünk lesz a következőkre: mérleg, főkönyv, cégkivonat, pályázat esetén még a megvásárolandó eszköz vagy eszközök árjegyzéke, stb.)
 2. Ezután egyik szakemberünk elkészíti a pályázatát.
 3. Önnek pedig semmi más feladata nem lesz, mint az elkészült pályázatot aláírni.
 4. Az adott szolgáltatáshoz elkészült dokumentumokat feltöltjük/ leadjuk az illetékes hatósághoz. Erről Ön tájékoztatást fog kapni.
 5. Végig fogjuk a kezét, így nem kell attl tartania, hogy nem értesül munkánkról, nem tudja, hol tartunk. Sőt a pályázat minden egyes momentumáról küldünk Önnek értesítést, hogy végig tudja kísérni a projektet. Így tudni fogja, hogy:mikor adtuk be a pályázatot,
 • mikorra számíthat az elbírálásra,
 • mikortól kezdheti meg a fejlesztést, mikor vásárolhat,
 • mikor érkezik meg a támogatás, és ha megérkezett, akkor mit kell tennie. (pl. hova kell kitenni a zászlót, hogyan kell értesíteni partnereket a támogatásról)
 1. A projekt teljes időtartama alatt kitöltjük és beadjuk az összes nyomtatványt, hogy Ön teljes nyugalomban várja a támogatást. Munkánk akkor sem ér véget, amikor Ön kézhez kapta a pénzt, hiszen
 2. A támogatás folyósítása után is vannak információ szolgáltatási kötelezettségei a pályázóknak. Projekt menedzsment szolgáltatásunk része ezen beszámolók, jelentések elkészítése

Természetesen a fejlesztésekben, legyen az egyszerűbb beszerzés, vagy komplex átfogó projekt, a jelenlegi konkurenciaharcban soha nem lehet megállni. Ebben kívánunk segítséget nyújtani Önnek szolgáltatásainkkal.


Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Indikátor

Indikátor: megvalósulást, teljesülést mérő fizikai vagy pénzügyi számszerűsített mutató


Összes szakszó