Pályázatfigyelés

 Pályázatfigyelés

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Pályázatfigyelés

Azt már tudja, hogy kell, csak azt nem, hogy milyen lehetőségek vannak?

Ha már biztos benne, hogy cégét fejleszteni szeretné vagy csak az utolsó lökésre vár, akkor egy nagyon jó hírrel szolgálhatunk Önnek. A Tenderek Háza szakemberei ugyanis meghívják egy 1 órás, ingyenes Vállalkozásfejlesztő tanácsadásra. A konzultáción a pályázati referens néhány igen hasznos tanáccsal segíti Önt, mint például:

  1. Ötleteket ad arra vonatkozólag, hogy cégének milyen fejlesztésekre lehet szüksége, milyen finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésére, hogy ne csak saját tőkéből kelljen finanszírozni a beruházását. Választ kap arra is, hogy milyen pályázatokon érdemes elindulnia vállalkozásának.
  2. Megvizsgálja, hogy cége megfelel-e a pályázat vagy hitel kritériumainak.
  3. Megnézi, hogy vállalkozása helyzete alapján melyek azok a pályázatok, amelyeken eséllyel indulhat.
  4. Arra is felhívja figyelmét, hogy az Ön iparágában más vállalkozások milyen fejlesztéseket hajtottak vagy éppen hajtanak végre.

 

Mennyibe kerül a pályázatfigyelés szolgáltatásunk?

Ahány vállalkozás, annyi féle fejlesztési igény. Éppen ezért árat csak akkor tudunk adni, ha ismerjük az elképzeléseit. Kérjük, hogy töltse ki a jogosultságvizsgálati lapot, amelyből megtudhatja, hogy cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak, vagy pedig hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon és a fejlesztési igényeinek meghatározása után adunk Önnek a cégére szabott ajánlatot.

100% garancia

Ahogy említettük, minden pályázatot és a hozzá kapcsolódó munkát úgy végezzük el, mintha a saját cégünknek készítenénk. Ezek után pedig termszetes, hogy a munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

Hogyan kérheti a pályázatfigyelés szolgáltatásunkat?

Töltse ki ezt a kérdőívet, majd kattintson a lap alján található "ELKÜLD" gombra. Ennek a kérdőívnek a kitöltése és elküldése még nem jelent megrendelést, csak felmérés jellegű. Segít nekünk megismerni vállalkozását. Ha a kérdőív végén megadja telefonszámát, akkor a kérdőív elemzése után felhívjunk Önt, egyeztessünk a további együttműködésről. Ha pedig további kérdései lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon.

 

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Igazoló Hatóság

Igazoló Hatóság (IgH): A tagállam által a kifizetési kérelmek összeállítására, és benyújtására és az Európai Bizottságtól érkező kifizetések fogadására kijelölt szervezet. Az Igazoló Hatóság Magyarországon - minden Operatív Program vonatkozásában - a Nemzetgazdasági Minisztérium.


Összes szakszó