Projekt menedzsment

 Projekt menedzsment

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Projekt menedzsment

Projekt menedzsment - lépésről lépésre Hogyan lesz az Ön pályázatából nyertes pályázat, és hogyan jut a pénzhez?

 1. Az első és legfontosabb lépés, hogy ha kitölti és visszaküldi a "Van-e esélye pályázni?" kérdőívet, akkor kiderül, hogy cége alkalmas-e pályázásra. Így biztosan tudható, hogy az Ön cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak.
 2. Ha a kérdőív alapján szakembereink azt mondják, hogy vállalkozása alkalmas támogatás igénylésére, akkor az 1 órás személyes ingyenes konzultáció keretében segítünk Önnek kiválasztani, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak a fejlesztési igényeinek megvalósításához. Természetesen a beszélgetés során minden felmerülő kérdését megválaszolja szakértőnk.

Ezután irodánkban, vagy ha szeretné, akkor Önnél megtörténik a megrendelt szolgáltatással (pályázatírás, vállalkozásfejlesztési hitel, szolgáltatás-csomagjaink, stb.) kapcsolatos megbeszélés és a szerződés aláírása (Ez körülbelül 1 órát vesz igénybe).

 1. Majd következik az adatbegyűjtés (itt szükségünk lesz a következőkre: mérleg, főkönyv, cégkivonat, pályázat esetén még a megvásárolandó eszköz vagy eszközök árjegyzéke, stb.)
 2. Ezután egyik szakemberünk elkészíti a pályázatát.
 3. Önnek pedig semmi más feladata nem lesz, mint az elkészült pályázatot vagy beruházási hitel esetén a banki szerződést aláírni.
 4. Az adott szolgáltatáshoz elkészült dokumentumokat (például pályázatírásnál pályázat, fejlesztési hitel esetén üzleti terv és beruházási hitelkérelem) leadjuk az illetékes pénzintézetbe vagy hatósághoz. Erről Ön tájékoztatást fog kapni.
 5. Végig fogjuk a kezét, így nem kell attól tartania, hogy nem értesül munkánkról, nem tudja, hol tartunk. Sőt a pályázat minden egyes momentumáról küldünk Önnek értesítést, hogy végig tudja kísérni a projektet. Így tudni fogja, hogy:mikor adtuk be a pályázatot,
 • mikorra számíthat az elbírálásra,
 • mikortól kezdheti meg a fejlesztést, mikor vsárolhat,
 • mikor érkezik meg a támogatás, és ha megérkezett, akkor mit kell tennie. (pl. hova kell kitenni a zászlót, hogyan kell értesíteni partnereket a támogatásról)
 1. A projekt teljes időtartama alatt kitöltjük és beadjuk az összes nyomtatványt, hogy Ön teljes nyugalomban várja a támogatást. Munkánk akkor sem ér véget, amikor Ön kézhez kapta a pénzt, hiszen>
 2. A támogatás folyósítása után is vannak információ szolgáltatási kötelezettségei a pályázóknak. Projekt menedzsment szolgáltatásunk része ezen beszámolók, jelentések elkészítése

 

Mennyibe kerül a projekt menedzsment szolgáltatásunk?

Ahány vállalkozás, annyi féle fejlesztési igény. Éppen ezért árat csak akkor tudunk adni, ha ismerjük az elképzeléseit. Kérjük, hogy töltse ki a jogosultságvizsgálati lapot, amelyből megtudhatja, hogy cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak, vagy pedig hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon és a fejlesztési igényeinek meghatározása után adunk Önnek a cégére szabott ajánlatot.

100% garanciarong>

Ahogy említettük, minden pályázatot és a hozzá kapcsolódó munkát úgy végezzük el, mintha a saját cégünknek készítenénk. Ezek után pedig természetes, hogy a munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

Hogyan kérheti a projekt menedzsment szolgáltatásunkat?

Töltse ki ezt a kérdőívet, majd kattintson a lap alján található "ELKÜLD" gombra. Ennek a kérdőívnek a kitöltése és elküldése még nem jelent megrendelést, csak felmérés jellegű. Segít nekünk megismerni vállalkozását. Ha a kérdőív végén megadja telefonszámát, akkor a kérdőív elemzése után felhívjunk Önt, egyeztessünk a további együttműködésről. Ha pedig további kérdései lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon.

 

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Franchise mesterlicenc tulajdonos (mester-franchise vállalkozás)

Egy meghatározott földrajzi területre érvényes, továbbadási jogosítványt is tartalmazó, a rendszergazdától vagy egy franchise-vállalkozástól származó mesterlicenc vevője.


Összes szakszó