Támogatási szerződéskötés tanácsadás

 Támogatási szerződéskötés tanácsadás

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Támogatási szerz. tanácsadás

Egy pályázat megnyerése (néhány egyszerűbb pályázattól eltekintve) sajnálatos módon nem jelenti azt, hogy egy aláírás fejében jövő héten a bankszámlánkon található a megnyert összeg. A pályázat lebonyolítása egy hosszas folyamat, melynek részét képezi a pályázat megnyerése után az Irányító Hatósággal egy Támogatási szerződés kötése. Ehhez a támogatási szerződéshez számtalan dokumentumot szükséges csatolni, melyek összeállítását szintén vállalja társaságunk. Természetesen ezen szolgáltatás egyik fő momentuma, hogy a felmerült kérdésekre kimerítő, érthető választ adjanak szakértőink. Nem utolsó sorban, pedig a támogatási szerződés minél hamarabbi, gördülékeny megkötése a cél, melynek segítségével hónapokkal hamarabb sor kerülhet a támogatás folyósítása.

Mennyibe kerül a támogatási szerződéskötés tanácsadás szolgáltatásunk?

Ahány vállalkozás, annyi féle fejlesztési igény. Éppen ezért árat csak akkor tudunk adni, ha ismerjük az elképzeléseit. Kérjük, hogy töltse ki a jogosultságvizsgálati lapot, amelyből megtudhatja, hogy cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak, vagy pedig hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon és a fejlesztési igényeinek meghatározása után adunk Önnek a cégére szabott ajánlatot.

100% garancia

Ahogy említettük, minden pályázatot és a hozzá kapcsolódó munkát úgy végezzük el, mintha a saját cégünknek készítenénk. Ezek után pedig természetes, hogy a munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pá;lyázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

Hogyan kérheti a támogatási szerződéskötés tanácsadás szolgáltatásunkat?

Töltse ki ezt a kérdőívet, majd kattintson a lap alján található "ELKÜLD" gombra. Ennek a kérdőívnek a kitöltése és elküldése még nem jelent megrendelést, csak felmérés jellegű. Segít nekünk megismerni vállalkozását. Ha a kérdőív végén megadja telefonszámát, akkor a kérdőív elemzése után felhívjunk Önt, egyeztessünk a további együttműködésről. Ha pedig további kérdései lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor hívja Fazakas Gábort a 06-20-665-8717-es telefonszámon.

 

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Nehéz helyzetben lévő vállalkozás

Nehéz helyzetben lévő vállalkozásnak a 85/2004. (IV. 19.) Korm. rendelet 8. számú mellékletében meghatározott vállalkozások minősülnek: § az a társaság, amelynek a saját tőkéje a pályázat benyújtásakor rendelkezésre álló utolsó beszámoló adatai szerint, veszteség folytán nem éri el a jegyzett ...


Összes szakszó