Hasznosítsa újra a keletkező hulladékot - akár 50% támogatás nye

 Hasznosítsa újra a keletkező hulladékot - akár 50% támogatás nye

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Hasznosítsa újra a keletkező hulladékot - akár 50% támogatás nyerhető

2010-03-08 Szerző: admin

Cikk ajánlása Cikk myomtatása

Hulladékgazdálkodás

A pályázat célja a hulladék anyagában történő és energetikai hasznosításának elősegítése, a hulladékból származó másodnyersanyagoknak és termékeknek egyre nagyobb mértékű piaci megjelenítése, valamint nyers- és alapanyagként történő felhasználása, továbbá a hulladékégetéskor felszabaduló energia költséghatékony kinyerése és hasznosítása.

Pályázhatnak kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek, SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók.
Támogatható tevékenységek:
    * Hulladékhasznosítási tevékenységhez kapcsolódóan: eszközbeszerzés, infrastrukturális és ingatlan beruházás, gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, információs technológia-fejlesztés.
    * Piacra jutás támogatása és képzéseken való részvétel.
A támogatás összege minimum 25 millió, maximum 1 milliárd forint, mértéke pedig az összes elszámolható költség 20-50%-a lehet.
A pályázatok benyújtása 2010. március 1-től 2010. április 30-ig lehetséges.

Küld el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Üzleti terv

Ahhoz, hogy üzleti céljainkat, annak elérésére tett mozzanatokat és végeredményeket a vállalkozás működését biztosító pénzintézetek, esetleg befektetők is lássák, ezt a célt egy más fajta (közgazdász) gondolkodásmódban kell felvázolni. Sajnálatos módon hiába van rendkívül innovatív, megvalós...


Összes szakszó