Vállalkozásoknak

 Vállalkozásoknak pályázati információk

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Vállalkozásoknak

Reform az MVH-nál

2010-08-23 Szerző: admin Forrás: vm.gov.hu

mvh Több tízmilliárd forintot követel vissza hazánktól Brüsszel a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások szabálytalan felhasználása miatt. Az MVH új vezetője megreformálja a hivatalt, új vezetőket neveztek ki, felülvizsgálják az eljárásrendet és gyorsítják az ügyintézést.

Tovább

Fokozatosan áll át a kormány az Új Széchenyi Tervre (ÚSZT), mivel az Új Magyarország Fejlesztési Tervben (ÚMFT) már több ezermilliárd forint kifizetés és kötelezettségvállalás van, amelyet nem lehet azonnal átírni - írja a Népszabadság.

2010-08-03 Szerző: admin Forrás: origo.hu

átállás A kormányzat szándékai szerint az Új Széchenyi Terv névre keresztelt gazdasági programnak rendelik alá a hazai és az uniós forrásokat. Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára a lapnak azt mondta, hogy az ÚSZT a zsinórmérték, amihez a forrásokat hozzárendelik.

Tovább

Mától indul a Széchenyi Kártya forgóeszközhitelezés

2010-08-02 Szerző: admin Forrás: vg.hu

forgóeszköz A Széchenyi Kártya Program kiterjesztéséről hozott kormányhatározat szerint augusztus 1-jétől a vállalkozások hitelportfóliójának racionalizása, piacaik megtartása és bővítése érdekében maximum 25 millió forintos, legfeljebb 3 éves futamidejű Széchenyi forgóeszközhitelt indít a kormány.

Tovább

Kormányhatározat a kkv-szektornak juttatandó uniós források növeléséről

2010-08-02 Szerző: admin Forrás: vg.hu

növelés A kormány elrendelte, hogy a nemzeti fejlesztési-, a nemzetgazdasági-, valamint a külügyminiszter, továbbá a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke kezdjen egyeztetést az Európai Bizottsággal az uniós forrásoknak a kis- és középvállalkozások versenyképességét szolgáló, az Új Széchenyi Terv irányvonalának megfelelő átcsoportosításáról. A határozat a legújabb Magyar Közlönyben jelent meg.

Tovább

Akik már nyertek, nem esnek el támogatástól

2010-08-02 Szerző: admin Forrás: hvg.hu

Nyertes A Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára Cséfalvay Zoltán a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában azt mondta, hogy eddig az uniós források 16 százaléka lett hasznosítva, a cél az elérhető támogatások legalább felének felhasználása.

Tovább

Előző ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... Következő

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Közreműködő Szervezet (KSZ)

Közreműködő Szervezet (KSz): az operatív programok végrehajtásának adminisztratív, pénzügyi feladatait ellátó szervezet, melynek feladatai az irányító hatóság és a Közreműködő Szervezet közötti együttműködési megállapodásban kerülnek rögzítésre.


Összes szakszó