Telephelyfejlesztés a Tisza-tó térségében 2014

 Telephelyfejlesztés a Tisza-tó térségében 2014

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu





Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Telephelyfejlesztés a Tisza-tó térségében 2014

2014-02-25 Szerző: admin Forrás: kormany.hu

Cikk ajánlása Cikk myomtatása

Tiszató

A1.   Alapvető cél

Térségeink versenyképessége nagyban függ az ott tevékenykedő mikro-, kis-, és középvállalkozási (továbbiakban KKV) bázis működésétől, az általuk előállított termékek, szolgáltatások versenyképességétől. A KKV-szektor kiemelt szerepet játszik a megfelelő számú és minőségű munkahely rendelkezésre állásában és így a régió foglalkoztatási helyzetében. Ahhoz, hogy sikeres térségek jöjjenek létre, elengedhetetlen tehát e körnek kellő megerősítése. Ugyanakkor a hosszabb működési múlttal, nagy tudástőkével, fejlett technológiával rendelkező nagyvállalkozások jelenléte is kulcskérdés a térség fejlettsége szempontjából, többek között a helyi KKV-k szempontjából is meghatározó lehet.

Jelen pályázati felhívás célja az 1701/2013. (X. 4.) Korm. határozatnak megfelelően a Tisza-tó térségében munkahelyteremtéssel egybekötött gazdaságfejlesztés támogatása. A vonatkozó   területfejlesztési   dokumentumok,   a   Tisza-tó   Térség   Területfejlesztési Koncepciója (2005), valamint a Tisza-tó Térségfejlesztési Stratégiája (2013) értelmében jelen felhívás stratégiai fontosságú célja a már kialakult értékekkel meglévő tradicionális iparágak, kézmű- és háziipar, fazekas, bőr és üvegipar fejlesztése.

A plyázati felhívás a vállalkozások működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációját és bővítését, nem megfelelő telephelyeik cseréjét, új telephelyek kialakítását, a telephelyek kihasználtságának növelését kívánja elősegíteni, a KKV-k versenyképességének megőrzése, fokozása érdekében, hogy ezáltal közvetve a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon.

A pályázati felhívás céljának teljesítéséhez a termelő és/vagy szolgáltató tevékenységüket fejleszteni kívánó vállalkozások meglévő, illetve új telephelyeik kialakításával és fejlesztésével járulnak hozzá az alábbi két területen:

1. részcél - „Telephelyfejlesztés”

Jelen részcél a Tisza-tó térségében megvalósuló a vállalkozások versenyképességét segítő

egyszerűbb fejlesztések támogatását célozza.

2. részcél - „ Komplex Telephelyfejlesztés”

Jelen részcél a Tisza-tó térségében megvalósuló, komplex, azaz építést, eszközbeszerzést és jelentős mértékű munkahelyteremtést tartalmazó fejlesztések támogatását célozza.

A2.   Rendelkezésre álló forrás

A felhívás meghirdetésekor az Észak-Alföldi régióban támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg a 2011-2013. időszakban 500 millió Ft

A részletes teljes kiírást itt találja:

Telephelyfejlesztés a Tisza-tó térségében

Települések:

Karcagi járás: Karcag, Kunmadaras, Berekfürdő (Jász-Nagykun-Szolnok megye)
Kunhegyesi járás: Abádszalók, Kunhegyes, Tiszabura, Tiszaroff, Tomajmonostora (Jász-Nagykun-Szolnok megye)
Tiszafüredi járás: Nagyiván, Tiszaderzs, Tiszafüred, Tiszaigar, Tiszaörs, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős, Tiszagyenda (Jász-Nagykun-Szolnok megye)
Szolnoki járás: Kőtelek, Nagykörű, Tiszasüly (Jász-Nagykun-Szolnok megye)
Balmazújvárosi járás: Egyek, Tiszacsege, Hortobágy (Hajdú-Bihar megye)
Polgári járás: Folyás, Polgár, Újszentmargita (Hajdú-Bihar megye)

 

ld el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717



Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek




KEHOP

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) célja, hogy a magas hozzáadott értékű termelésre és a foglalkoztatás bővülésére épülő gazdasági növekedés az emberi élet és a környezeti elemek – hosszú távú változásokat is figyelembe vevő – védelmével összhangban valósuljon meg.


Összes szakszó