Vállalkozásoknak

 Vállalkozásoknak pályázati információk

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Vállalkozásoknak

Falusi turizmus pályázat részletek

2013-11-15 Szerző: admin Forrás: mvh.gov.hu

Falusi turizmus Turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtható támogatás kistelepüléseken 60-100%-os támogatási intenzitással 20, vagy akár 35 millió Ft összegig. A pályázat során lehetőség van szálláshely fejlesztésére, kapcsolódó szolgáltatás kialakítására, bővítésére, szabadidős szálláshelyek kialakítására, akadálymentesítésre, szolgáltatás fejlesztésre.

Tovább a falusi turizmus részletekre

Falusi turizmu támogatása, több mint 13 milliárd forint áll rendelkezésre

2013-11-08 Szerző: admin Forrás: kormany.hu

falusi turizmus Több mint 13 milliárd forint áll rendelkezésre falusi szálláshelyek létrehozására, a meglévők bővítésére, turisztikai szolgáltatások fejlesztésére, a támogatásra még az idén beadhatók a pályázatok - jelentette be V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Vas megyei Szakonyfaluban.

Falusi turzimus támogatás

Borászati gépek, technológiai berendezések beszerzésének támogatása

2013-11-08 Szerző: admin

Borászat Jogcím/intézkedés célja: Új borászati gépek, technológiai berendezések beszerzése után igényelhető támogatás, a vállalkozás összteljesítményének javítása, valamint a minőségi borászati termékek előállítása vagy forgalmazásra történő előkészítése érdekében. Támogatás/engedély/egyéb jog jogosultja: Az a borászati termékek előállítására, kiszerelésére és tárolására vonatkozó működési engedéllyel rendelkező, mikro-, kis- és középvállalkozásnak vagy nagyvállalatnak minősülő üzem (borászat...

Borászoknak pályázat

Megjelent a közép-magyarországi komplex pályázat végleges kiírása

2013-10-31 Szerző: admin Forrás: nfu.hu

komplex fejlesztés Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázat keretében vállalkozások komplex technológiai fejlesztése céljából eszközbeszerzésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, információs technológia fejlesztésre, valamint egyéb kapcsolódó „soft” tevékenységekre lehet támogatást igényelni.

Tovább a komplex megjelenése hírre

Az utolsó fillérig elköltjük az uniós agrárpénzeket

2013-10-14 Szerző: admin Forrás: agrarszektor.hu

agrártámogatások Az utolsó fillérig elköltjük az uniós agrárpénzeket Az utolsó pillanatokban is újabb támogatási pályázatok nyílhatnak meg. Várhatóan még ez év végéig újabb élelmiszeripari, esetleg állattenyésztési technológiafejlesztési pályázatok nyílhatnak meg a magyar gazdák számára. Magyarország minden forrást felhasznál az idén záruló uniós költségvetési ciklusban, a jövő évi átmeneti időszakban pedig az agrártámogatások várhatóan az idei szinten maradnak.

Tovább az uniós agrártámogatások cikkre

Előző ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... Következő

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Szakmai képzés

Szakmai képzésnek a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 3. § (2) bekezdés c) és (3) bekezdés a) pontjában meghatározott képzés, továbbá az állam által elismert szakképesítés minősül.


Összes szakszó