Munkahely megőrzés mikrovállalkozásoknak

 munkahely megőrzés,munkahely megőrzés mikrovállalkozásoknak

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Munkahely megőrzés mikrovállalkozásoknak

2009-09-18 Szerző: Admin Forrás: nfu.hu

Cikk ajánlása Cikk myomtatása

Munkahely megőrzés

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy megjelent a TÁMOP-2.3.3.C-09/11 jelű, "Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva az 5 főnél kisebb mikrovállalkozásoknak a közép-magyarországi régióban" című pályázat.

Akár 6 millió forintos európai uniós támogatásra is pályázhatnak azok a legfeljebb 5 főt foglalkoztató mikrovállalkozások, amelyek vállalják, hogy a válság következtében szükséges elbocsátások helyett, a munkavégzés alóli részleges felmentéssel párhuzamosan képzést adnak a munkáltatóiknak.

A konstrukció keretében a képzéshez kapcsolódó költségekre – így a képzési, valamint szállás- és utazási költségre –, továbbá a képzések idejére jutó munkabérre és annak közterheire igényelhető uniós támogatás.

A konstrukció keretében azoknak az 5 főnél kisebb mikrovállalkozásoknak nyújtható támogatás, amelyek akik az átmeneti gazdasági visszaesésből adódó foglalkoztatási nehézségeik kezelése és a munkaviszony megszüntetésének megelőzése érdekében, munkaszervezési intézkedések bevezetésével az általuk meghatározott munkavállalóiknak a munkavégzés alóli részleges felmentéssel együtt képzést biztosítanak, illetve maguk is részt vesznek képzésben.

A pályázat keretében igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege 1,5 millió és 6 millió forint között lehet. Jó hír, hogy ha az átmeneti támogatási formát választja a pályázó, akkor a támogatás mértéke elérheti a projekt összes elszámolható költségének a 100 százalékát is.

A pályázatok benyújtására 2009. szeptember 30. és 2009. december 31. között van lehetőség.

Küld el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*td>
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Hátrányos helyzetű munkavállaló

Hátrányos helyzetű munkavállaló (a 800/2008/EK bizottsági rendelet 2. cikk 18. pontja alapján): a) az előző 6 hónapban nem állt rendszeresen fizetett alkalmazásban; vagy b) nem szerzett középfokú végzettséget vagy szakképesítést (ISCED 3); vagy c) 50 éven felüli személy; vagy d) egy vagy több...


Összes szakszó