Munkahely megőrzés támogatás

 Munkahely megőrzés támogatás

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Munkahely megőrzés támogatási lehetőség

2012-09-14 Szerző: admin Forrás: afsz.hu

Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

munkanélküli támogatás

25-75%-os támogatás kérhető munkavállalók megtartásához nehéz helyzetben lévő (ideiglenes likviditási problémában lévő) vállalkozások számára, ha vállalja hogy telephelyeinek statisztikai állományi létszámát nem csökkenti a továbbfoglalkoztatási kötelezettségi idő alatt. Az igények a megyei munkaügyi központban adhatók be. Irodánk szívesen nyújt segítséget az adatlapok és esetleges kérdésekben, azonban az ügyintézést a formanyomtatványok bekérését és a munkaügyi központtal való egyeztetést a sikeres pályázás érdekében Önnek kell megtennie.

Az AFSZ felhívása:
Munkaadók figyelem!
Pályázatíró cégek próbálnak jogosulatlan gazdasági előnyre szert tenni a kérelemre induló munkahelymegőrző támogatás kapcsán
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal felhívja a munkaadók figyelmét, hogy egyes kérelemre induló támogatások esetében, – mint pl. a munkahelymegőrző támogatás – pályázatíró cégek keresik fel a gyanútlan munkaadókat, hogy jóhiszeműségüket kihasználva bizonyos „anyagi hozzájárulás” befizetését követően megírják a „nem létező” pályázatot a munkaadók helyett, de garanciát nem vállalnak a támogatási összeg elnyerésével kapcsolatban.
A kérelemre induló munkahelymegőrző támogatásról részletes információkat az alábbi linken olvashatnak:
Munkahelymegörzés támogatás
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal kéri a munkáltatókat, hogy amennyiben ilyen megkeresésük érkezik, azt haladéktalanul jelezzék nmh_bof@lab.hu e-mail címen a pályázatíró cég nevének feltüntetésével.

Kérjük olvasóink figyelmét, hogy Önök se dőljenek be a szélhámosoknak, jelenleg (ahogy az AFSZ felhívásában is szerepel) nincsen munkahelymegőrző EU-s pályázat, a Munkaügyi Központok saját hatáskörükön belül döntenek a támogatás jogosultságáról a pályázat bírálata nem a hagyományos pontozással zajlik, így felelősségteljesen garancia nem vállalható rá. Jelenlegi ügyfeleink részére szívesen nyújtunk tanácsot az adatlapok kitöltése során, azonban a támogatás benyújtásához és elnyeréséhez már a tervezési fázisban elengedhetetlen, hogy a Megyei Munkaügyi Központtal közvetlenül együttműködjenek.

Küld el ismerősödnek!

r>
Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kommentek:

Még nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá te is!

Név*
Email cím
Hozzászólás*
Ellenőrzés*
Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Mikrovállalkozás

Mikrovállalkozás: A 800/2008/EK rendelet 1. sz. melléklete alapján a KKV kategórián belül mikrovállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amely 10 főnél kevesebb személyt foglalkoztat, és amelynek az éves árbevétele és/vagy éves mérlegfőösszegének értéke nem haladja meg a 2 millió eurót.


Összes szakszó